Hvor ofte skal jeg udskifte min SodaStream CO2-cylinder?

Vores 60L cylindre vil i gennemsnit fylde op til 60 liter mousserende vand, men der er ikke noget entydigt svar på dette spørgsmål. Det er det, der gør SodaStream så unik! Hvor ofte du skal udskifte din kulsyrecylinder afhænger af niveauet af kulsyre du bruger.

Hvis du opdager, at du udskifter CO2 mere, end du gerne vil, så prøv at reducere antallet af gange, du trykker på kulsyreknappen hver gang, og brug faste 1-2 sekunders tryk hver gang.

Glitrende tip

SodaStream anbefaler at have mindst 3 cylindre ved hånden, så du altid har bobler, og så du kan bytte 2 ad gangen, og drage fordel af det reducerede fragtgebyr.