Hvad er forskellen mellem SodaStream Quick Connect-cylinderen og Screw-In-systemcylinderen?

Vi har lavet ændringer i vores skruesystemcylinder for at sikre, at vores forbrugere får den mest behagelige oplevelse.

SodaStream Quick Connect cylinderen er designet med følgende fordele:

1. Det er Quick Connect-teknologi - Designet til at matche vores mousserende vandproducenter med dens quick-connect-løsning (indsættelse i et 'klik', hvilket gør cylinderindføringsprocessen hurtigere og mere brugervenlig), så de to arbejder problemfrit sammen.
  2. Det er cirkulært for evigt - De kan genbruges, genopfyldes og genanvendes, hvilket gør dem til et bæredygtigt valg for dig og for planeten.
  3. Det er tredobbelt kvalitetskontrolleret!
    Hver cylinder rengøres, fyldes og forsegles med omhu for at sikre maksimal friskhed og kulsyre.

For at finde ud af, hvilke SodaStream mousserende vand makere, der er kompatible med SodaStream Quick Connect cylinderen, skal du tjekke denne artikel.

Spørgsmål? Kontakt os eller ring på +45 43600609.